Följ den här länken för att komma till anmälan: Personanmälan Personanmälan är stängd!

 

Så här går anmälan till:

1. Personanmälan. Följ länken ovan. Personanmälan är stängd!
Personanmälan stänger lördagen den 13 februari (eller snarare, innan arr vaknar söndag 14 februari). Nu när det är säkerställt att lajvet blir av, och för att det snart är dags för lajvkonventet Prolog, kommer vi att lämna möjligheten öppen för fler att anmäla sig fram till och med Prolog! Först till kvarn gäller - antingen slår vi i deltagartaket, eller så stänger vi anmälan kl 21 onsdagen den 9 mars.

2. Betalning av lajvavgiften på 380 kr. Avgiften betalas till föreningen Spel & Tidsresors konto på Swedbank via bankgiro eller swish.
Bankgiro 5098-1406
eller
Swish-nummer 123 033 65 29

Märk din betalning med ditt namn. Om du går med i föreningen Spel & Tidsresor betalar du även in medlemsavgiften på 50 kr.

3. När du har skickat in din personanmälan och har betalat lajvavgiften kommer du att få en e-post-bekräftelse på din anmälan samt en länk till rollanmälan.

4. Du skickar in din rollanmälan. Rollanmälan ska vara gjord senast lördag 12 mars (eller snarare, innan arr vaknar söndag 13 mars).

5. Du får rollformulär och intriger av arr. Ambitionen är att de sista intrigerna skickas ut till deltagarna senast den 5 april.

Lajvet är öppet för 30-50 personer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015-2016 Solvej von Malmborg